X

Rescatats 46 migrants en dues embarcacions diferents a Formentera i Cabrera

Enguany ja han arribat un total de 481 migrants a les costes de les Balears amb 27 embarcacions des de la suposada travessa amb Algèria

27/06/2023

Rescatats 46 migrants en dues embarcacions diferents a Formentera i Cabrera

Imatge d'arxiu del vaixell Salvamar Acrux.

La Delegació del Govern a les Illes ha informat del salvament de dues embarcacions que han arribat a les costes de les Balears. La primera ha estat una embarcació interceptada al sud de l’illa de Formentera en la qual viatjaven 18 migrants. L’avís ha tengut lloc aquest dilluns vespre, devers les 20 hores, quan van ser rescatades 18 persones d’origen magrebí en aparent bon estat de salut, entre les quals dues dones. Un pesquer va avisar del succés i la nau Salvamar Acrux de Salvament Marítim va participar en el rescat, ha dit Delegació en relació amb la informació de la Guàrdia Civil.

La segona embarcació ha estat interceptada pel Servei Integrat de Vigilància Exterior (SIVE), a primera hora d’aquest dimarts a l’illa de Cabrera. Hi viatjaven 28 persones, d’origen subsaharià i magrebí, entre les quals una dona, que han estat rescatades pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim, en aparent bon estat de salut.

Enguany ja han arribat un total de 481 migrants a les costes de les Balears amb 27 embarcacions des de la suposada travessa amb Algèria.

Notícies relacionades >

27/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT