societat

Rescaten una dona del torrent de Solleric, a Alaró

Ha sofert una fractura de turmell després de relliscar quan tractava de superar un dels salts

Imatge: Guàrdia Civil


La Guàrdia Civil, amb la col·laboració dels Bombers de Mallorca, ha rescatat aquest dissabte una dona de 54 anys accidentada mentre practicava barranquisme a l’interior del torrent de Solleric, al seu pas pel terme municipal d’Alaró.

Després de rebre l’avís de l’accident, s’han activat els equips de rescat de la Guàrdia Civil, a bord de l’helicòpter amb especialistes de rescat en muntanya, així com dels Bombers de Mallorca que hi han acudit per terra, segons ha detallat l’institut armat en un comunicat.

En arribar al torrent, els efectius han comprovat que es tractava d’un grup de barranquistes residents a Palma i que una d’ells, una dona de 54 anys, havia sofert la fractura d’un turmell en relliscar mentre tractava de superar un dels salts del torrent.

Els rescatadors l’han immobilitzat i han assegurat la dona ferida. Finalment l’han pogut extreure del torrent amb l’helicòpter, que després l’ha traslladat a l’hospital universitari de Son Espases perquè pogués rebre l’atenció mèdica pertinent.

Al llarg d’aquest any, el Grup de Rescat en Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil de Balears ha dut a terme un total de 122 rescats a la muntanya, dels quals el 60% els ha realitzat l’helicòpter del cos, bé per la gravetat dels ferits o per la dificultat del seu trasllat per terra. L’equip de Balears és un dels que més rescats duu a terme a Espanya.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Mor la periodista Alicia Gómez Montano

Els seus companys i col·legues de professió l'han recordat a les xarxes socials i l'han destacat com a referent

Sant Antoni es celebra arreu de la mediterrània

Sant Antoni no és només una festa de les Balears, a altres indrets el foc i els dimonis també són protagonistes

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...