X

Més de 10 anys de reformes i contractes rescindits: la maledicció del Teatre Principal d’Inca

L'Ajuntament no vol pagar el sobrecost d'1,6 milions d'euros que reclamana la constructora

06/11/2019

Més de 10 anys de reformes i contractes rescindits: la maledicció del Teatre Principal d’Inca

L’Ajuntament d’Inca proposarà aquest dijous al Patronat de la Fundació Teatre Principal que resolgui el contracte amb l’empresa Vias y Construcciones que executa la reforma de l’edifici. La constructora reclamava un sobrecost d’1,6 milions d’euros. Una xifra que el Consistori troba injustificada i inassumible.

Fins al moment, s’havia executat un 75% de l’obra, i falta fer les instal·lacions i dotar l’edifici dels equipaments necessaris. Així, si demà s’aprova la resolució del contracte, s’haurà de fer un projecte nou per acabar l’obra i licitar-lo. Un procés que tendria les obres aturades, almanco, fins el mes de març.

El patronat té el març del 2021 com a data límit per acabar el projecte i poder rebre la subvenció dels Fons Feder que és de 3 milions d’euros. Aquest dimecres el batle, Virgilio Moreno, no ha volgut fer declaracions sobre aquest tema a Ib3 Televisió. Aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament inquer rescindeix el contracte a la constructora en la reforma del Teatre Principal d’Inca.

06/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris