X

Residents i turistes s’acosten al Pla de Corona per gaudir dels ametllers en flor

L'Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu de vigilància per evitar aglomeracions i procurar que no es faci malbé als arbres

23/01/2022

Residents i turistes s’acosten al Pla de Corona per gaudir dels ametllers en flor

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha posat en marxa un dispositiu especial de vigilància al voltant dels camps d’ametllers del poble de Santa Agnès. Agents de la policia local i protecció civil controlen la zona per evitar aglomeracions, mantenir el trànsit fluid, evitar malifetes als arbres i que els curiosos entrin en les finques privades.

El dispositiu es mantindrà durant, com a mínim, tres caps de setmanes en horari de 10 del matí a sis de la tarda. En la primera jornada de floració, turistes i residents s’han apropat fins al Pla de Corona per fotografiar els arbres i passejar pel camp. També alguns esplais i associacions de l’illa han programat excursions en el primer dissabte de floració. Tots ells s’han mostrat ben contents davant el paisatge que han pogut contemplar. Però, segons denuncien els pagesos, l’envelliment dels ametllers fa que molts arbres ja no floreixin i l’espectacle visual ja no sigui el mateix que dècades enrere.


1.600 nous ametllers ja vesteixen el pla Corona d’Eivissa

23/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT