economia

Restauradors demanen reobrir barres i ampliar horaris


La patronal Caeb reclama al Govern un important avanç en la desescalada de les restriccions a l’hostaleria. En primer lloc, el president de la sectorial de Restauració, Alfonso Robledo, ha reclamat que en la mesa de diàleg social de la setmana que ve s’aprovi la reobertura de les barres de bars i restaurants perquè “n’hi ha molts com els showcooking o els bars de mercat que no tenen l’alternativa de les taules“.

D’altra banda, Robledo ha demanat que els interiors no hagin de tancar a les 18h o que les terrasses ho hagin de fer a les 23h o les 23.30h, com a Formentera. Els restauradors demanen que l’horari de tancament s’ajusti a allò que estableix la llicència de cada establiment. Segons Robledo, la mesura pot evitar “les botellades que es produeixen ara quan es tanquen els bars. Els locals poden tenir més controlada la gent. En canvi, hi ha gent que està bevent al carrer quan no ho havia fet mai“.

Finalment, Robledo ha reclamat que el Govern permeti la reobertura del 100% dels interiors dels establiments que hagin incorporat sistemes de regeneració de l’aire o de control de CO2.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El lloguer vacacional de Pollença i Andratx es veu afectat pel tancament del turisme britànic

El sector turístic de Mallorca dona per perdut el mercat britànic fins l'agost

Construir un hotel sostenible incrementa els costos un 10%

Un hotel de Cala en Bosch ha invertit un milió d'euros i els propietaris calculen que hauran recuperat el 70% d'aquests doblers en 7 o 8 anys

Desolació a Magaluf pel perllongament de les restriccions internes al Regne Unit

El pròxim 24 de Juny sabrem si les Balears entren en el semàfor verd de les destinacions segures.