economia

Restaurants i hotels plens per cap d’any a Palma

Els empresaris asseguren que els clients han perdut la por a consumir i acaben l'any amb bona caixa

Restaurants+i+hotels+plens+per+cap+d%27any+a+Palma

A la coneguda botiga d’articles per a festes Eurocarnavales no donen a l’abast aquest 31 de desembre. Diuen que el nivell de vendes recorda al dels caps d’any d’abans de la crisi, i avui l’article més demanat és el coet piroctècnic, seguit del cotilló. Asseguren que la venda mitjana és de 100 euros.

Els restaurants de Palma superen ja el 90% d’ocupació des de fa dies, impulsats per una major alegria en el consum i pel bon temps. Anar a sopar i menjar el raïm sortirà per una mitjana de 50 euros a Palma i 35 a la Part Forana.

Una opció de luxe és la del nou hotel Can Bordoy, del barri antic de Ciutat, que prepara la festa “Gran Gatsby”, inspirada en els anys 20 i on prometen xarleston, un cocktail-menú a càrrec del chef Andrés Benítez i molt de “glamour”. El preu, 195 euros, que puja a 890 si s’ocupa una suite doble. Tenen l’establiment ple, com altres hotels del centre de Palma que es beneficien del turisme internacional que gaudeix d’un “city break” en aquest cap d’any.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Venir a Sant Joan amb aerotaxi, l’opció ‘premium’ dels més rics

Els més joves opten per ser previsors per abaratir preus o per dormir a les platges

Santa Eulària es posiciona com una destinació turística de luxe

El Bless Hotel, de Palladium, l'Aguas de Ibiza i l'antic hotel Orquídea, ara propietat de la cadena Marriott, són els...

Repunta la construcció de cases en sòl rústic a Santanyí

Enguany, l'Ajuntament de Santanyí ja ha concedit 19 llicències per construir noves edificacions a fora vila i l'any passat se...

50 anys estiuejant a Alcúdia

La família Carreres varen ser uns dels primers turistes d'establiments d'interior d'Alcúdia