X
13

La crisi a Eivissa: discoteques i restaurants tanquen i es posen a la venda a partir dels 5 milions d’euros

Molts establiments de zones com Platja d'en Bossa, Cala de Bou i ses Figueretes no han pogut aguantar 9 mesos d'aturada

21/12/2020

La crisi a Eivissa: discoteques i restaurants tanquen i es posen a la venda a partir dels 5 milions d’euros

/EUROPA PRESS

La crisi del sector turístic també deixa empremta en les vendes de negocis. A Eivissa, diversos restaurants i locals d’oci han penjat el cartell de ‘es ven’. Zones com Platja d’en Bossa, Cala de Bou o ses Figueretes, on la manca de visitants ha estat notable, són els enclavaments on en poden trobar algun d’ells. Els seus preus s’enfilen a partir dels 5 milions d’euros.

Al rànquing de preus el segueix un altre negoci també de la restauració, en aquest cas localitzat a ses Figueretes. En un indret més pròxim a la capital, Vila, i amb gairebé 280 metres quadrats, el preu s’incrementa en 1 milió, i queda marcat en 6 milions 500 mil euros. I sense canviar de sector, el primer lloc el trobem a un dels epicentres de festa d’Eivissa, Platja d’en Bossa. En aquest cas, el restaurant, de 318 metres quadrats, es ven per 7 milions i mig d’euros.

La reducció de turistes i les restriccions en la mobilitat dels darrers mesos, generats per la crisi sanitària, no han deixat l’illa fora d’una altra crisi en paral·lel: l’econòmica. I és que fins i tot, els portals immobiliaris ofereixen locals d’oci nocturn en venda a l’illa. Amb més de 700 metres quadrats, trobem aquesta discoteca, que és la més cara que es ven a l’Estat. És a Cala de Bou, Sant Josep, i la seva taxació ascendeix a 6 milions d’euros; incloses les llicències i permisos per a la seva activitat.


Reformes hoteleres a Sant Antoni per pujar de categoria
El 19% de les pimes es planteja baixar la barrera

21/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT