El Formentera es coloca segón i a cinc punts del líder

L'equip pitiús aprofita la derrota del Mallorca B per fer-se amb la segona posició en una jornada marcada per la derrota del líder a Sa Pobla

21/01/2019

Al partit de la jornada, derrota del líder, la Penya, davant el Poblense. Els poblers s’avancen amb aquest gol de Víctor de falta a la mitja hora. Immediatament la Penya contesta amb aquest gol de Fran. Abans del descans, Cristeto capgira el marcador amb un xut des de la frontal de l’àrea. Al segon temps, els d’Oscar Troya remunten amb dos gols del lateral Damià Ramos. El primer, a la treta d’un corner. I el segon, en els instants finals, per a desfermar l’eufòria a sa Pobla. Tres punts que permeten el Poblense reenganxar-se a les posicions de play-off.

Qui ha aprofitat la derrota de la Penya és el Formentera d’Iván Gómez. Passat el quart d’hora de partit, Michael inaugura el marcador ja que aprofita una centrada lateral. Passada la mitja hora, Colau fa el segon amb un xut des de fora de l’àrea. A la segona part, Wadir estableix el definitiu 3-0 per a situar el Formentera en segona posició a 5 punts del líder.

Mala jornada per al Mallorca B, que ha caigut a Can Misses contra el CD Eivissa per 2 a 0. Als 52 minuts, Ortiz aprofita la feblesa defensiva i en el segon pal marca l’1 a 0. En els instants finals, Terán aprofita una greu errada en la defensa mallorquinista per a col·locar el definitiu 2 a 0.

El perseguidor del Mallorca B, l’Alcúdia, no va passar de l’empat a 0 a Muro. Les poques ocasions que hi hagueren les va crear l’equip local.

El Sóller, per la seva banda, ha aconseguit una victòria important per a allunyar-se provisionalment de les posicions de descens. Als 8 minuts, Bover marca el primer gol amb aquesta centrada que s’acaba ficant dins la porteria. Al quart d’hora, una errada de l’equip visitant l’aprofita Tovar per a marcar el 2 a 0. Al segon temps, Lo retalla distàncies per al Llosetense. I en els instants finals Bover aprofita una altra errada del Llosetense per a marcar el definitiu 3-1.

Idèntic resultat al Felanitx-Constància. Els de Jaume Mut s’avancen als 7 minuts de penal. Abans del descans, Capellà aprofita una jugada d’estratègia per a marcar el 2 a 0. Al segon temps, Vinicius retalla distàncies per al Constancia, però Jandro en els instants finals firma el 3-1 definitiu.

El Santa Catalina se’n va endur els tres punts de Binissalem. Als 8 minuts Nacho avança els palmesans. Abans de la mitja hora, Héctor amb un toc subtil marca el 2 a 0. Als darrers minuts Samuel retalla distàncies amb un xut des de la frontal.

A la resta de partits, victòries de Sant Rafel davant el Ferriolense per 3-0, del Platges de Calvià al camp del Mercadal per 0-1 i empat a 3 entre el Son Cladera i el Manacor.