Retirar ‘llosca per llosca’ per diferents platges de Mallorca

La campanya comença a la platja de Can Pere Antoni de Palma i es farà a deu platges de l'illa


Amics de la Terra se suma a la campanya ‘llosca per llosca‘ que s’inicia a una de les platges de Mallorca que es consideren més contaminades de cigars: la de Can Pere Antoni, a Palma.

L’entitat ecologista fa una crida a sumar-se a la iniciativa que s’allargarà durant deu dies a diverses platges de l’illa. Es pot consultar el calendari a través del seu Facebook.

Paral·lelament, Amics de la Terra convida a anar a les platges amb una bossa per omplir-la del fems que hi trobem, i amb una botella, per recollir els cigars, uns residus que generen un impacte molt negatiu a la mar. Teresa Almiñana, membre de l’organització considera que “no hi ha prou conscienciació que les llosques són residus molt contaminants”.

La campanya ‘llosca per llosca’ acabarà divendres dia 24 d’Agost, quan es pretén fer una foto final de tots els participants. Es demana que hi acudeixin amb tots els cigars que hagin recollit durant aquests de dies.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Decomissen al port d’Eivissa 59 meros de mida inferior a la reglamentària

El pes total ascendeix a 100kg i es tracta del decomís “més important” d'aquest peix en els darrers 25 anys

La discoteca Privilege no podrà obrir portes

L'Ajuntament de Sant Antoni li va imposar-ne la suspensió després de detectar modificacions a la sala per ampliar l'aforament