Retorn agredolç del Mallorca Palma Futsal a la Lliga (2-3)

L'equip d'Antonio Vadillo cau contra el Betis a la tornada a Son Moix després de 54 dies

15/02/2024

20

Quasi dos mesos després, el Mallorca Palma Futsal tornava a trepitjar el parquet de Son Moix i es retrobava amb la seva afició. Era el primer dels dos assalts dels d’Antonio Vadillo contra el Reial Betis Futsal. Ahir en Lliga i la setmana que ve als quarts de la Copa del Rei.

Però, al primer minut, el Betis trunca els plans dels mallorquins. Raúl Jiménez aprofita la passivitat local i fa el primer. Un contratemps que Mario Rivillos neutralitza un minut després amb un golàs per treure les teranyines de l’escaire. Tot i l’empat, Vadillo no ho acabava de veure clar. El Betis era qui més visitava la porteria rival. Fins que 8 minuts després, Jorge Carrasco avança els andalusos.

Un partit amb poques ocasions. Les més clares, les de Jesús Gordillo, que ho intenta diferentes vegades. Fins que a quatre minuts del descans, el pivot estableix el 2-2. El Palma trobava el gol abans que el joc. D’una pèrdua absurda en camp propi arribaria el gol de la victòria. Alejandro Lemine roba i Roger marca el definitiu 2-3. Primera travelada de l’any a Son Moix. Ara toca refer-se per poder sumar dissabte a la pista d’un Movistar Inter en hores baixes.