X

Fase 1: reunions de fins a 10 persones i terrasses al 50% d’ocupació

Formentera serà una de les illes que passarà dilluns a aquesta primera etapa del pla de desescalada

03/05/2020

Fase 1: reunions de fins a 10 persones i terrasses al 50%25 d’ocupació

Formentera és una de les 4 illes que demà passarà a la fase 1. La resta de territoris hauran d’esperar, almanco i si no hi ha un canvi de darrera hora, una setmana més. En aquesta fase, les trobades de veïnats ja no s’hauran de fer des de les finestres. Es permet el contacte social en grups reduïts. Seran reunions, amb un màxim, de deu persones, sempre respectant la distància de dos metres i seguint unes estrictes mesures d’higiene.  També es faran vetlles de difunts amb un nombre limitat de persones.

El moviment, això sí, estarà restringit al territori de la província, i en el cas de les Balears, de l’illa. Les persones que convisquin en una mateixa casa podran anar en un mateix vehicle privat, sense limitacions. També es podrà anar als locals comercials no essencials sense cita prèvia, però amb la capacitat limitada al 30 per cent. Es permetran els mercats a l’aire lliure, però garantint una distància entre les parades.

Els hotels també podran atendre clients, excloent-hi les zones comunes. Les terrasses de bars i restaurants podran obrir. Finalment, la limitació de la capacitat de clients serà del 50 per cent, i no del 30 com s’havia anunciat inicialment.

Sí que serà del 30 per cent als llocs de culte. També a les biblioteques i els museus, i als actes culturals, que podran reunir un màxim de 30 persones a llocs tancats i un màxim de 200 a l’aire lliure. Això no inclou els cines i els teatres, que seguiran tancats.


Diari de l’estat d’alarma. Jornada 50: Formentera es prepara per a la Fase 1

03/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris