societat

Revifa la temporada turística a Cala Bou

Bona part dels hotels i apartaments han obert i només en queden una desena tancats

Revifa+la+temporada+tur%C3%ADstica+a+Cala+Bou

La temporada turística va començar molt fluixa a la badia de Sant Antoni i Cala de Bou per la manca de turisme britànic, però ara bona part dels hotels i apartaments han obert i només en queden una desena tancats. Durant el mes de juliol també s’ha incrementat l’ocupació hotelera. Molts hotels de la badia de Sant Antoni han fet reformes i han pujat de categoria, però també n’hi ha una desena que enguany ni tan sols han obert.

Menys renovació hi ha a l’oferta comercial i de restauració. En els darrers anys han desaparegut molts negocis. Al final de Cala de bou hi ha una illa sencera de locals tancats. Aquest restaurant porta 40 anys obert i aquest juliol i agost funciona bé, però està rodejat de negocis tancats.També n’hi ha qui enguany està fent més caixa que mai, com aquest lloguer de bicicletes elèctriques.

Molts empresaris confien que el nou passeig litoral, que no té encara data d’inici, ajudi a millorar la zona. L’Ajuntament de Sant Josep assegura que a finals de mes tendran el traçat definitiu i iniciaran els tràmits amb Costes i les expropiacions.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica