X

Reyes Maroto: “El reial decret d’estalvi energètic serà flexible per al sector turístic”

La ministra de Turisme passa uns dies de vacances a Mallorca i considera que les expectatives per al final de la temporada són bones

05/08/2022

La ministra de Turisme, Reyes Maroto

Redacció

La ministra de Turisme, Reyes Maroto, que passa uns dies de vacances a Mallorca, ha dit que les expectatives per al final de la temporada són molt bones. Maroto també ha assegurat hi haurà flexibilitat en l’aplicació de les mesures energètiques al sector turístic.

Reyes Maroto ha defensat que el reial decret de mesures d’estalvi energètic és necessari, però també prou flexible per garantir el confort dels turistes i la seguretat dels treballadors del sector. Als hotels es preveuen excepcions a la prohibició de posar l’aire condicionat a manco de 27 graus.

Als comerços, també es podrà baixar la climatització quan hi hagi pics d’ocupació als locals. I als bars i restaurants prevaldrà la normativa de seguretat laboral que estableix una temperatura no superior als 25 graus.

Maroto també ha volgut donar garanties sobre el programa de l’Imserso d’enguany. Ja s’ha iniciat la contractació i la ministra ha instat les empreses adjudicatàries a negociar amb els hotelers per tenir en compte les seves reivindicacions econòmiques.

05/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris