X

Risc d’esfondrament al pont de can Joaní a Sant Joan de Labritja

El PSOE demanarà que en els pressupostos municipals de l'any que ve s'inclogui una partida que en permeti la reforma i la recuperació

24/10/2017

Risc d’esfondrament al pont de can Joaní a Sant Joan de Labritja

Els vesins que cada dia han de circular per damunt del pont de can Joaní, a Sant Joan de Labritja, asseguren que és perillós perquè està en mal estat des de fa anys.

El pont, al camí del Caló de s’Illa, es troba, des de de fa temps, en perill d’enfonsament. Aquest risc augmenta quan els camions de gran tonatge transiten per aquesta via estreta, sobretot durant els mesos d’estiu, quan fan feines de subministrament a les prop de 40 cases que tenen aquest pont com a única via d’accés. Com que no hi ha cap altra alternativa, el risc d’aïllament per aquests vesins és preocupant. Uns vesins que asseguren que és urgent adequar-lo perquè pot posar en perill la seva seguretat.

El PSOE demanarà al pròxim ple de l’Ajuntament de Sant Joan que en els pressupostos municipals de l’any que ve s’inclogui una partida que en permeti la reforma i la recuperació. El Consistori assegura que sí existeix una via alternativa i que no s’oposen a la reforma si així ho avala un informe tècnic.

24/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris