X

Albert Rivera dimiteix després de la derrota de Ciutadans: “Deix la política”

Mesquida i Bauzá lamenten la dimissió de Rivera

11/11/2019

Albert Rivera dimiteix després de la derrota de Ciutadans: “Deix la política”

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha anunciat aquest dilluns que deixa la Presidència del partit, renúncia al seu escó en el Congrés i deixa la política després de la desfeta electoral sofert en les eleccions generals d’aquest diumenge, en les quals va perdre 2,5 milions de vots i 47 escons.

Els representants mallorquins a l’Executiva Nacional de Ciutadans -el candidat al Congrés dels diputats per la formació taronja, Joan Mesquida, i l’eurodiputat José Ramón Bauzá- han lamentat la decisió d’Albert Rivera de deixar la presidència, l’escó a la Cambra Baixa i la política en general. Rivera ha fet l’anunci a l’Executiva i posteriorment als mitjans, en una roda de premsa sense preguntes, un dia després de la desfeta de la formació a les eleccions del 10N, en la qual el partit va perdre 2,5 milions de vots i 47 escons, quedant com sisena força política després d’haver ocupat la tercera posició.

“Ja vaig avançar que assumiria totes les responsabilitats en primera persona” perquè “un líder ha de donar la cara” i “sempre he intentat ser valent i coherent”, ha manifestat, afegint que serà la militància en un Congrés extraordinari la que decideixi el rumb del partit.

11/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris