X

Roben quatre figures de la campanya “Santanyí de cine”

La Policia Local ja està investigant el cas

04/07/2022

Redacció

Santanyí apostava el mes de juny per convertir-se en un municipi de cinema dins de la campanya de dinamització comercial “Santanyí de cine”. Per això varen instal·lar diverses escultures, algunes de grans dimensions, a diversos indrets del municipi. Poques setmanes després ja n’han desaparegut quatre i una de les quals és el ninot de Charles Chaplin, que estava a l’entrada del municipi. Ja han trobat “tirat dins unes herbes, un solar de veïnat, i això és una llàstima”, explica el regidor de Comerç, Toni Matas. “Uns actes que realment fan vergonya, això està fet amb els doblers públics”, “crec més que és un acte de gamberrada”, diu

També han sostret els 3 minions que estaven davant l’església de Calonge. Un va ser fa dues setmanes i ja l’han trobat, tot i que un poc danyat, però encara en falten dos.

Aquestes figures formen part de les 11 escultures realitzades per l’artista manacorí Antoni Galmés amb material reciclat. La intenció és atraure visitants que consumeixin als comerços. De fet, s’ha organitzat un concurs que passa per fer-se fotografies amb ells.

La Policia Local ja està investigant el cas i ha augmentat la vigilància a les zones on estan ubicades.

04/07/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris