cultura

Rock&Press, punk i periodisme, al Principal de Palma

El grup es reuneneix després de 10 anys silenci i presenta 'El último ensayo'


Com feren els Beatles al seu darrer concert al terrat de l’edifi Apple Corbs, els mallorquins Rock&Press anuncien a la coberta del Teatre Principal de Palma el seu espectacle “El último ensayo” i que duràn a l’escenari d’aquest mateix teatre el pròxim dissabte 3 de juliol a les 8 de l’horabaixa.

Irreverents, descarats, incòmodes per alguns, imprescindibles per a molts d’altres. Així són i així eren Rock&Press, el grup de punk-rock format per 5 periodistes veterans de Mallorca que, a començaments d’aquest segle XXI, varen irrompre al panorama musical de l’illa amb un posada en escena quasi vandàlica i unes lletres amb marcat caire polític i reivindicatiu. Lletres que, en gran mesura, continuen vigents malgrat el pas del temps.

Amb tres discs a l’esquena i després d’una dècada de silenci, tornen a ajuntar-se per aquest concert únic al qual els acompanyaran els actors Salvador Oliva, Clara Ingold i José Torresma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Una dotzena d’espais culturals s’obrin a Menorca per celebrar el Dia Mundial del Turisme

El jaciment Torre d'en Galmés ofereix una recreació històrica aquest diumenge i dilluns

Menorca se suma al Literanit

El Claustre del Museu de Menorca va acollir ahir dissabte una trobada literària amb escriptors de poesia, prosa i narrativa

El lingüista Juan Carlos Moreno reivindica a Menorca la necessitat de fer visibles les llengües minoritàries

Ha estat el conferenciant convidat pel Dia Europeu de les Llengües que s'ha celebrat aquest divendres a l'institut Joan Ramis...

Cordèlia, metateatre per entendre les relacions de poder dins les arts escèniques

Aquest diumenge hi ha una nova oportunitat per gaudir d'aquesta obra de Joan Gomila al Teatre Principal de Palma