X

Roger Federer analitza els moments viscuts a la Laver Cup amb Rafel Nadal

Ho ha fet a una entrevista al diari New York Times

29/09/2022

Roger Federer analitza els moments viscuts a la Laver Cup amb Rafel Nadal

La matinada de divendres a dissabte, Roger Federer es va retirar del tennis. Una retirada que, com ha contat en una entrevista al diari New York Times, ja havia anunciat al seu rival i amic, Rafel Nadal.

“Vaig telefonar a Nadal després del US Open. Vaig esperar que acabàs la seva participació en aquest torneig per dir-li que em retirava. Volia que no fes altres plans sense la Laver Cup. Li vaig dir que entenia la seva situació a casa i que estaríem en contacte. Però molt ràpidament, Rafel em va comunicar que faria tot el possible per estar amb mi. Això va ser increïble. Demostra el que significam l’un per a l’altre i el respecte que ens tenim”.

Va ser un moment en què tots es varen emocionar. La raó, segons Federer, podria ser aquesta:

“Divendres crec que tots ells, Andy Murray, Novak i també Rafel varen veure passar la seva carrera per davant els seus ulls”.

Un dels moments de la nit va ser quan, asseguts al banc, Roger i Rafel ploren i s’agafen les mans. Federer l’explica així:

“He vist la foto. En aquell moment estava plorant tan fort, amb tot el renou i la música. No podíem parlar i ens vàrem donar la mà. Per a mi, va ser com un gràcies secret”.

Ha estat el primer a retirar-se del Big Four. Llei de vida per al més vell dels quatre tennistes que ha marcat aquest esport per sempre.

“Vaig tenir un ensurt amb en Murray també. Però sí, estic molt feliç d’anar-me’n el primer, perquè per edat, se suposa que així havia de ser. Per això, em trob bé. Esper que els altres puguin jugar el major temps possible i els desitj el millor”.

29/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT