X

‘Rondaulles’, un joc de daus per crear noves rondalles

Sis daus i 36 figures dels personatges, escenaris i artefactes màgics més recurrents de l'Aplec de Rondalles Mallorquines

03/02/2024

Leire Giral

‘Rondaulles’ és el primer joc de taula que permet crear històries a partir de sis daus amb figures de les Rondalles Mallorquines. Un projecte creat per tres mestres i editat per la Nova Editorial Moll, que combina la creativitat i els elements de les rondalles tradicionals.

Sis daus i 36 figures dels personatges, escenaris i artefactes màgics més recurrents de les Rondalles Mallorquines. És la clau de ‘Rondaulles’, un joc de daus per crear històries a partir de les Rondalles tradicionals. “Els infants saben de Disney però no de les nostres tradicions”, explica Antoni Caldentey, un dels creadors de Rondaulles juntament amb Pere Antoni Bennàssar i la dibuixant Mireia Oliver.

Han estudiat a fons els principals elements de 320 rondalles de l’Aplec de Rondalles Mallorquines. Aquest dissabte l’han presentat en forma de taller a la Institució Antoni Maria Alcover de Manacor davant una vintena de persones que han fet seves les rondalles. “Treballen la oralitat i la imaginació a través de l’storytelling”, comenta Bennàssar.

Una forma de crear noves rondalles. Perquè la imaginació no té límits.

03/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris