cultura

‘Roomflames’, l’obra conjunta de 5 artistes després del confinament

Es pot veure a l'espai Kaplan Projects de Palma fins a finals d'agost

%26%238216%3BRoomflames%27%2C+l%27obra+conjunta+de+5+artistes+despr%C3%A9s+del+confinament

Roomflames” és una exposició realitzada entre 5 joves artistes que han ajuntat la seva creativitat en una obra improvisada. Tots ells han aprofitat el confinament per mostrar a través de l’art la seva crítica cap als excessos de la societat de la informació en què vivim. La mostra es pot visitar a l’espai Kaplan Projects, a Palma, fins a finals d’agost. Mercedes Estarellas, propietària d’aquesta galeria, ha reconegut que està il·lusionada amb la tornada de l’esperit col·laboratiu entre artistes joves.

Ells, companys d’exposició, han compartit el seu art per crear un univers postconfinament que posa de manifest una crítica social comú. En les seves obres intenten representar  la tranquil·litat, amb una connotació espiritual, la saturació de missatges sobretot a les plataformes digitals i la degradació d’informació. També fan referències al món digital, a través de les finestres o formes geomètriques.

Finestres que ens recorden la nostra dependència digital però que a la vegada, com mostra un dels cinc artistes, Josep Santamaria, en les seves obres, ens permet conèixer altres persones i mons. Una dualitat que, segons l’artista Laura Rubio, també tenim dins de nosaltres en forma de llums i ombres. Potser és el que ha tractat de fer Aniya Defries, que durant el confinament va haver de canviar els seus models reals en directe per dibuixos d’ella mateixa.

L’exposició es pot veure des d’avui fins a finals d’agost a l’espai Kaplan Projects de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Galeria Gayón s’inaugura amb l’obra de l’artista veneçolà Carlos Cruz-Díez a la seva façana

Es tracta del muntatge 'Inducció Cromàtica a doble freqüència', una obra que mesura gairebé 6 metres d'alt i està concebuda...

‘Mare, d’on venen els infants?’ guanya el Premi Mallorca de Literatura Infantil

Caterina Valriu és l'autora del llibre mentre que Toni Galmés s'ha encarregat de les il·lustracions

“La història robada” d’Antoni Tugores sobre l’assassinat del batle Amer l’any 1936, torna al teatre en versió radiofònica

Amb la direcció i dramatúrgia de Joan Gomila, s'estrena aquest dissabte 24 d'abril a la Sala Fornal de Manacor

Concert per commemorar el centenari de les missioneres dels Sagrats Cors a Pollença

Devers 100 persones han assistit a l'acte, i tots els doblers que es recaptin aniran destinats a les persones més...