X

Rosalía tanca a Palma el ‘Motomami tour’ a l’estat espanyol a mig gas: “Estic malalta, però no volia cancel·lar el concert”

La cantant catalana va conquerir Son Fusteret davant de 9.000 persones que s'hi van entregar des de l'inici, tot i reconèixer que l'artista no ho va poder donar tot damunt l'escenari

02/08/2022

Rosalía tanca a Palma el ‘Motomami tour’ a l’estat espanyol a mig gas: “Estic malalta, però no volia cancel·lar el concert”

Josep S. Guerrero

Pràcticament una hora i mitja de concert. “Però si no ha cantat ‘Chicken Teriyaki’!”, criticaven alguns. Rosalía va oferir aquest dimarts a Son Fusteret, a Palma, el seu darrer xou de la gira ‘Motomami‘ -o ‘Motomari’- a l’estat espanyol, però va confessar damunt l’escenari que no es trobava bé: “Estic malalta, amb una mica de tos i febre. Però no volia cancel·lar el concert”. A causa d’aquesta situació, l’artista catalana va reconèixer que li hauria agradat fer un altre repertori de cançons, però que va triar-ne un d’adequat per no defallir i agreujar la seva salut.

Prop de 9.000 persones, no obstant això, es van entregar des del minut u amb unes expectatives molt elevades, tot i que coneixien bona part del transcurs del concert, ja que, sent el darrer xou a Espanya, s’havien viralitzat molts moments de l’espectacle en la resta de concerts. Fins i tot, alguns mitjans, ja havien analitzat fil per randa el ‘timeline’ del xou.

Un xou que presentava Rosalía envoltada de vuit ballarins i enmig de tres pantalles, on apareixia el videoclip en directe de la cantant sobre l’escenari mitjançant una ‘steady cam’ que portava un càmera que quedava totalment integrat en l’espai. Un videoclip rodat en vertical, com també ho van fer la multitud de gent tan bon punt començar l’espectacle per capturar el moment de la sortida de Rosalía.

Sense músics a l’escenari, una de les crítiques que més s’han escrit sobre el ‘Motomami tour’, Rosalía va oferir des del principi tota una energia amb les primeres cançons; la intensitat va baixar quan va agafar una guitarra i, en aquell moment, va confessar que es trobava malalta.

També hi va haver el moment de baixar de l’escenari, amb mòbil en mà, per connectar de més a prop amb el públic. Abans de fer-ho, des de l’escenari va llegir alguns cartells dels fans. “Atropella’m amb la teva moto!“, llegia la cantant, la qual contestava: “Jo també t’estim, però si t’estim no t’atropello, cari!”. “Et convid a ca meva a menjar sobrassada!“, va exclamar un fan. Rosalía també va fer l’ullet al públic mallorquí amb la seva cançó ‘ABCDEFG‘: “E de expensiva, emperatriz, enigma, enterada… I E D’ENSAÏMADA“, va dir la cantant.

Rosalia s’enlaira ara i diu adeu a Mallorca havent deixat un bon record entre el públic mallorquí. Parteix cap a Llatinoamèrica per seguir la seva ruta.

02/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris