X

Rubiales explica la postura de la RFEF al president de l’Eivissa

No contempla la creació d'una nova categoria entre Segona B i Segona

30/04/2020

Rubiales explica la postura de la RFEF al president de l’Eivissa

El president de la Federació Espanyol de Futbol, Luis Rubiales, i el president de la UD Eivissa, Amadeo Salva, han intercanviat opinions sobre la resolució del campionat a la Segona Divisió B. Quan es va suspendre la lliga, els eivissencs eren els segons classificats a només dos punts de l’Atlètic Balears. El dirigent del club pitiús vol acabar la competició amb un playoff exprés. Fins i tot ha proposat Eivissa o Fromentera com a seu per disputar-ho. I en cas de no poder dur-se a terme i finalitzar definitivament el campionat, Salvo aposta per crear una lliga intermitja entre la Segona Divisió B i la Segona Divisió.

Davant les propostes de SalvoRubiales assegura que farà tot el possible per intentar que es pugui acabar la temporada a la gespa, però que si no és possible, no contempla l’opció de crear una nova categoria. El president considera que no és el millor moment per iniciar una nova divisió, ja que molts d’equips es queixarien i podrien aparèixer problemes esportius i legals.

Rubiales ha insinuat que, en cas de no reprendre la competició, seguiran les pautes que ha marcat la UEFA i es premiaran els mèrits esportius fins que es va decretar l’estat d’alarma. Els líders serien els grans beneficiats.

30/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris