X

Rubiales: ‘Si un dels líders de Segona B es nega a jugar el play-off, no es cancel·larà’

El president de la RFEF tranquil·litza Amadeo Salvo davant la negativa de l'Atlètic Balears a reprendre els entrenaments

13/05/2020

Rubiales: ‘Si un dels líders de Segona B es nega a jugar el play-off, no es cancel·larà’

Redacció

La UD Eivissa ja ha reprès els entrenaments i la Penya Esportiva ho farà pròximament. El tercer club balear de Segona B però, no té previst fer-ho fins a aclarir el protocol de seguretat a seguir que marca la Federació Espanyola de Futbol. Els balearicos asseguren que no disputaran el playoff fins a millorar les condicions sanitàries.

Davant aquesta situació, el president de la UD Eivissa, Amadeo Salvo, es mostra preocupat per la negativa del líder a disputar el playoff exprés d’ascens i que la RFEF pugui decidir que si finalment no es duu a terme aquesta fase d’ascens, pugin directament els primers classificats. Al seu grup, en aquest cas, seria l’Atlètic Balears.

IB3 ha pogut accedir a un nou fragment de la conversa telemàtica que varen tenir ara fa dues setmanes Amadeo Salvo i el president de la RFEFLuis Rubiales. El president de l’Eivissa planteja a Rubiales què farà en cas que qualque líder de grup de Segona B intenti dinamitar el play-off d’ascens a Segona. Rubiales assegura que si algun equip intenta “desvirtuar la competició”, no disputarà el play-off i, per tant, no tendrà l’opció d’ascendir.

13/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris