Rudy, Abrines i Llull s’acomiaden a quarts

Espanya perd per 81 a 95 davant els Estats Units i diu adeu a les medalles

03/08/2021

10

Els Estats Units continuen sent la bèstia negra per a la selecció espanyola als Jocs. Espanya mai no ha pogut derrotar els nord-americans en una fase final de la cita dels olímpics. Ni a Atenes 2004 a quarts, a Pequín 2008 i a Londres 2012 a la final i a Rio 2016 a semifinals. Avui, tampoc no ha pogut ser i això que Ricky Rubio ha fet 38 punts i Espanya ha dominat el primer quart i gran part del segon fins que ha aparegut Kevin Durant. A la segona part, els de Popovich no han donat opcions. Amb Durant descansant, Llilard ha agafat el rol d’anotador. Espanya s’ha bloquejat i ha estat 7 minuts sense fer cap cistella. Ricky s’ha tornat a posar l’equip a l’esquena, però estava massa sol. Al final, derrota per 81 a 95. Pel que fa als jugadors balears, només Llull ha anotat. Ha fet 5 punts. Ni Rudy ni Abrines han vist cistella. Després del partit Pau i Marc Gasol ja han anunciat que es retiren de la Selecció. És la constatació de la fi d’una era daurada per al bàsquet espanyol.