Rudy Fernández i Sergi Llull aixequen un nou títol amb el Reial Madrid

És la novena Supercopa que aixequen els dos jugadors illencs, la sisena consecutiva del seu equip. Tot això el dia que Rudy Fernández jugava el partit 700 amb els blancs

18/09/2023

14

Rudy Fernández i Sergi Llull foren els encarregats d’aixecar, conjuntament, la Supercopa. El Reial Madrid, el rei d’aquesta competició sense cap mena de dubte, s’imposà a l’Unicaja a la final per 81 a 88. Aconseguia així la seva sisena Supercopa consecutiva, la novena del seu palmarès. Era especial a més per Rudy Fernández per una altra raó: ha ha jugat 700 partits amb el Reial Madrid i hi ha guanyat 24 títols. El partit, però, no va ser fàcil.

L’equip de Chus Mateo va haver de suar per derrotar l’Unicaja amb un Perry que clava els primers tres triples que llença. Però la figura de Facundo Campazzo, MVP de la final, emergeix en els moments clau. 19 punts de l’argentí, 5 assistències i 23 de valoració. Els blancs s’apunten els dos primers quarts. Més 13 al descans pel Madrid. Hezonja, Tavares i Musa acompanyen Campazzo cadascú en el seu registre. El de Dubrovnik fa 17 punts amb un 21 de valoració. Sergi Llull juga 18 minuts. Cinc punts i dues assistències del menorquí. Rudy participa tretze minuts. L’Unicaja no es rendeix i guanya el tercer quart i fins i tot s’arriba a posar-se per davant al darrer període, gràcies principalment als punts de Dylan Osetkowski, Will Thomas i Kendrick Perry. Però Poirier i Campazzo s’encarreguen que el títol torni a viatjar cap a Madrid. El pivot francès va fer nou punts en els darrers minuts per posar el 81-88 final.