Rudy i Llull, finalistes de l’Eurolliga

El Reial Madrid jugarà la final diumenge contra l'Olympiacos després de derrotar el Barça d'Abrines a la semifinal

20/05/2023

8

Rudy Fernández i Sergi Llull disputaran la seva sisena final de l’Eurolliga, després que el Reial Madrid es va imposar anit al Barça a les semifinals per 66 a 78.
Un partit magistral de Tavares, amb 39 de valoració, i un darrer quart brillant de Sergio Rodríguez van guiar el triomf blanc. Bones actuacions també de Llull i Rudy, amb 5 i 2 punts respectivament, però que varen resultar crucials en el tram final del partit, quan es va decidir tot. Als blaugrana, que tornen a caure a una final four per tercer any consecutiu, Àlex Abrines va ser el millor, amb 16 punts.

El rival del Reial Madrid a la final serà l’Olympiakos grec. Ahir, a l’altra semifinal de la final four que es disputa a Kaunas, Lituània, es va imposar al Mònaco per 76 a 62. Van començar millor els del Principat, però un demolidor parcial de 27 a 2 en el tercer quart va permetre un còmode triomf final per a l’equip grec.