X

Consubal denuncia Ryanair davant la Agència Estatal de Seguretat Aerea i Consum

L'aerolínia no permet des de divendres comprar vols amb el descompte de resident del 75%

06/08/2018

Consubal denuncia Ryanair davant la Agència Estatal de Seguretat Aerea i Consum

L’Associació de Consumidors de les Balears, Consubal, ha denunciat Ryanair davant la Agència Estatal de Seguretat Aerea i davant Consum per no permetre comprar vols amb el descompte de resident del 75%. La Inspecció de Consum del Govern ja ha iniciat una investigació i insta els consumidors a denunciar aquestes pràctiques.

Al web de Ryanair, des de divendres, és impossible comprar un bitllet amb descompte de resident del 75%, aprovat fa poc pel Govern. L’Associació de Consumidors i Usuaris de Balears han rebut desenes de queixes.

Consubal denuncia que Ryanair engana els residents de les Illes. El servei en línia no mostra els vols ni les tarifes disponibles. En canvi, Ryanair sí que permet fer reserves sense descompte.

Les associacions de consumidors lamenten la lentitud de l’administració a l’hora d’investigar, i la manca de contundència de les sancions. Una demora que surt rendible a l’infractor.

La Direcció general de Consum del Govern ha iniciat una revisió de les pàgines web de Ryanair i de la resta de companyies per documentar si s’ha registrat qualque infracció. A més, el Govern insta a reclamar als usuaris que hagin comprat vols sense descompte o amb una bonificació de manco del 75%.

06/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT