X

Sa Nostra Sala exposa l’obra de Narcís Puget Riquer, l’aquarel.lista d’Eivissa

Son un recull de 32 aquarel.les i 16 fotografies que es podran contemplar fins dia 16 de febrer

15/12/2023

Sa Nostra Sala exposa l’obra de Narcís Puget Riquer, l’aquarel.lista d’Eivissa

Aquarel·les que mostren paisatges d’Eivissa … camps de l’illa, carrers de Dalt Vila, el port de la ciutat.. que mostren com era la Pitiüsa major als anys 40 i 50. La seva fesomia i la seva gent. Eivissa, Santa Eulària i Formentera També retrats …com aquests, de son pare ja ancià, Narcís Puget Vinyas, també pintor. La seva filla, Guillermina Puget, co-comissària de la mostra, recorda que ell mateix confessava que les seves aquarel·les mostren “una Eivissa que ja no hi és, que s’ha perdut”.

Considerat l’aquarel·lista més important d’Eivissa, la seva trajectòria en aquesta disciplina durà al voltant de deu anys, per mor d’una greu malaltia als ulls que limitaren la seva visió. Tenia poc més de 40 anys. “Haver de deixar de pintar tan jove li va amargar bastant la vida, era un dolor, un patiment per ell”, recorda la seva filla quan es compleixen quatre dècades de la seva desaparició.

Aquest problema de salut el portà a la fotografia, que es convertí en l’única via per mostrar la seva sensibilitat artística, jugant amb les llums i les ombres. Les realitzà durant la dècada dels 60.

Podeu visitar l’obra de Narcís Puget Riquer a la Sala de Cultura Sa Nostra fins al 16 de febrer.

15/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris