societat

L’Ajuntament de sa Pobla fa una crida a la població per participar en el primer cribratge massiu

Per evitar aglomeracions, s'ha dividit el poble en dues zones: l'eix divisori són els carrers Muntanya i Plaça

L%27Ajuntament+de+sa+Pobla+fa+una+crida+a+la+poblaci%C3%B3+per+participar+en+el+primer+cribratge+massiu

El cribratge massiu d’antígens a sa Pobla es farà a la nau del concessionari Nadal Comas, ubicat al polígon de Can Tro. Es fa una crida a tota la població major de 16 anys, i es farà especial incidència a la franja entre els 16 i els 59 anys. També es convida a totes les persones que treballen a sa Pobla, però que resideixen a altres municipis.

Per evitar aglomeracions, s’ha dividit el poble en dues zones. L’eix divisori són els carrers Muntanya i Plaça. Així, diumenge les proves aniran adreçades als que viuen entre l’eix i la rotonda dels pagesos; i dilluns, als que viuen a l’altre costat, cap a Búger.

Es delimiten dues franges horàries: de 09.00 hores a 14.00 hores es faran proves als majors de 40 anys i de les 14.00 hores a les 18.00 hores, als compresos entre els 16 i els 40 anys.

Dimarts i dimecres es podran fer la prova totes les persones que no hi hagin pogut anar els dos dies anteriors, i també als treballadors residents a altres municipis.

És el primer cribratge massiu amb tests d’antígens que es fa a les Illes Balears i l’objectiu és detectar els asimptomàtics o amb símptomes lleus per tal d’aturar els contagis. Les institucions demanen la màxima col·laboració a la població.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La taxa de positivitat a les Balears davalla fins a l’1,29%

Salut ha notificat avui dos morts més per COVID-19, i el total des de l'inici de la pandèmia ascendeix a...

Qui s’ha de fer una PCR per entrar i sortir de les Illes?

Balears exigeix des d'aquest dijous proves negatives de coronavirus als viatgers de 15 comunitats: Andalusia, Aragó, Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella-la...

Un dispositiu especial vigilarà la desescalada el cap de setmana

S'han posat més d'11.000 sancions per incomplir les mesures anticovid. El valor de les multes supera els 2 milions d'euros. Hi haurà dispositius específics per a controlar la nova mesura...

PIME Menorca demana que les restriccions per la Covid es revisin setmanalment i no cada 15 dies

També reclamen que es paguin immediatament els ajuts concedits i que es mantinguin fins que acabin les restriccions