X

Sa Pobla permet les instal·lacions esportives als polígons industrials

Els nous negocis no podran superar el 50% de la superfície d'aquest sòl per preservar-ne l'ús principal

07/05/2023

Sa Pobla permet les instal·lacions esportives als polígons industrials

Miquela Valls

Sa Pobla disposa de quatre polígons amb una extensió de 25 hectàrees. Ara mateix hi ha uns 80 solars buits sense cap activitat instal·lada. Per això el consistori ha aprovat definitivament la Modificació Puntual del seu planejament urbanístic en el qual s’autoritza l’ús esportiu en zones industrial i de serveis. Tant per iniciatives privades, com públiques. Això sí, mai els nous negocis esportius podran superar el 50% per preservar l’ús principal dels polígons, que és l’industrial.

En el polígon de sa Vileta direcció a la carretera de Muro, una empresa privada té l’interès de muntar unes pistes de pàdel. I l’Ajuntament té damunt la taula la licitació per fer-ne unes altres de públiques.

El consistori pobler el 2021 ja va intentar donar sortida al sòl vacant disponible en els seus polígons industrials implementant l’ús comercial, però el Consell de Mallorca els va fer recular en les seves intencions, ja que contravenia alguns articles del PECMA, Pla Director Sectorial d’Equipaments Comercials de Mallorca.

Amb tot, però, sa Pobla no renúncia que s’implanti també l’ús comercial i el pròxim consistori ho tornarà a intentar.

07/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris