societat

Sa Pobla prepara la revetla de Sant Antoni

Espinagades amb anguila i més de 200 foguerons marquen la nit bruixa

Sa+Pobla+prepara+la+revetla+de+Sant+Antoni

A sa Pobla ja estan immersos en els preparatius de Sant Antoni. Aquests dies totes les famílies estan ben enfeinades amb el vessant gastronòmic de la festa, preparant les tradicionals espinagades amb anguiles.Aquest plat, de ben segur, no faltarà a cap casa el dia de la revetla. A les peixateries han preparat més de 2.000 quilos d’anguiles per vendre aquesta setmana i avui, a primera hora, ja hi havia clients que feien cua abans que obrissin.

L’altra imatge del dia la trobam a les llars. Moltes famílies estan ja preparant la verdura i omplint desenes i desenes d’espinagades per menjar aquests dies. És el plat estrella de sa Pobla i cada família té la seva recepta. Se’n fan de llom amb col i de verdura amb anguiles.

D’altra banda, a la plaça Major es munta ja el dispositiu de la revetla. Finalment l’Ajuntament de sa Pobla ha decidit mantenir el Piromusical. Però, per evitar que la plaça es buidi després de l’espectacle, enguany s’hi encendran sis foguerons. A més, el fogueró popular del col·lectiu Sa Negreta s’apropa al centre, i es farà davant l’Església. Tot per potenciar el caràcter tradicional de la festa.

Enguany, als carrers del municipi es reparteix arena per a més de 200 foguerons.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El TSJB anul·la el decret llei del govern del nivell de català a la sanitat pública

El decret permetia a tots els aspirants ser admesos als processos públics de selecció, independentment del seu neu nivell

Muro celebra les Beneïdes de Sant Antoni

Hi han desfilat animals de tot tipus

Menorca reivindica la seva identitat a una multitudinària Processó dels Tres Tocs

D'aquesta manera es representa cada any l'entrada de les tropes del rei Alfons el Liberal a Ciutadella, capital de la...

El regatista Damià Borrás i Mans Unides guanyen els premis Protagonistes de la Vida Menorquina

La gala ret homenatge pòstum al tècnic d'emergències, Pedro Marquès