X

Sa Unió denuncia Llorenç Córdoba davant la Fiscalia Anticorrupció

El conseller Óscar Portas denuncia el president per suborn, prevaricació i tràfic d'influències

15/05/2024

Sa Unió denuncia Llorenç Córdoba davant la Fiscalia Anticorrupció

Llorenç Córdoba al Parlament. Isaac Buj / Europa Press

El conseller d’Educació, Cultura, Patrimoni i Seguretat Ciutadana del Consell de Formentera, Óscar Portas, ha presentat una denúncia davant la Fiscalia Anticorrupció contra el president de la institució, Llorenç Córdoba, per tràfic d’influències, prevaricació i suborn.

Portas es va desplaçar ahir dimarts a Palma per formalitzar la denúncia a la seu de la Fiscalia. L’ha interposada a títol personal amb el suport de la resta de consellers de Sa Unió que formen part de l’equip de Govern que dirigeix Llorenç Córdoba, qui va ser expulsat de la coalició. Óscar Portas ha explicat que era la seva obligació posar els fets en coneixement de la justícia.

Per la seva banda, el president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha confirmat que també va presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil per la gravació i filtració de les converses amb els consellers de Sa Unió. Una denúncia que va formalitzar abans del darrer ple de la institució, perquè la Guàrdia Civil investigui si la filtració, que es va publicar a El Periodico de Ibiza i Formentera, podria ser constitutiva de cap fet delictiu i, si és així, ho traslladi als jutjats.

 

15/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris