X

Sa Xerxa de Teatre celebra el seu 20è aniversari

Una gala molt especial perquè la FIET ha rebut el Premi Nacional d'Arts Escèniques

09/10/2022

Sa Xerxa de Teatre celebra el seu 20è aniversari

Sa Xerxa de Teatre va celebrar ahir a Vilafranca el seu vintè aniversari. Una entitat que, a més, des de fa 20 anys organitza també la Fira de Teatre Infantil i Juvenil, la FIET.

Durant la jornada, van tenir lloc diferents actuacions al municipi i també es va celebrar una gala en què van participar molts dels protagonistes d’aquests vint anys. Una gala ben especial perquè la FIET va rebre dimecres el Premi Nacional d’Arts Escèniques.

Amb el toc dels xeremiers es donava el sus a la gala de celebració dels 20 anys de la companyia Sa Xerxa. I, a més, un any molt especial perquè aquesta setmana, la FIET ha rebut el Premi Nacional d’Arts Escèniques. Un premi que per en Jaume Gomila, president de Sa Xerxa i director de la Fira, suposa una energia suplementària per continuar fent feina. També, un reconeixement arreu del món per fer la FIET més coneguda. A la darrera edició pre pandèmia, hi van participar prop de 50 companyies.

A la gala hi van participar artistes involucrats al projecte, joves de la companyia, pares i mares i tothom que en qualque moment d’aquests 20 anys ha posat el seu granet d’arena. A més també va servir d’escenari per presentar el nou single de José Juan Umbert, “Asteroides”, i que servirà de banda sonora de la vintena edició de la FIET que comença el dijous que ve.

09/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT