mallorca

S’accentua la preferència per comprar o llogar cases amb exteriors

Augmenten un 15% les recerques a pobles de menys de 5.000 habitants


La segona onada de la pandèmia està tenint repercussions en el comportament de les compres o lloguers d’immobles. Els clients cerquen, sobretot, cases amb terrasses o patis. Un canvi de comportament que ve, segons els agents de la propietat, per l’augment del teletreball i perquè les persones passam més temps a casa.

Continua augmentant l’interès per comprar o llogar habitatges a municipis de menys de 5.000 habitants. Segons un estudi publicat pel portal ‘idealista’, durant aquest mes de novembre, gairebé el 15% de les recerques de casa que s’han fet a tot l’estat han estat a dins petites localitats. I això és un increment del 5% respecte del mes de gener, abans de la pandèmia.

A Mallorca, concretament, la tendència de tornar cap als pobles petits no és nova, però s’ha accentuat arran de la pandèmia, i encara més en aquesta segona onada. En l’àmbit estatal, el preu de l’habitatge a municipis petits és, de mitjana, un 52% més barat.


Els preus de l’habitatge creixen a les Balears tot i la pandèmia

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Localitzen els tres menors desapareguts del centre de Santa Maria

Ara el Servei de Salut de Balears es traslladarà al centre amb la finalitat de realitzar-los una nova PCR, com és habitual en les sortides no autoritzades

El Govern assegura que està garantida la segona dosi de la vacuna per a les residències

Segons el darrer recompte, s'han subministrat més de 12.800 vacunes a les nostres illes

Salut comença a administrar la segona dosi a residents i treballadors de geriàtrics

La vaccinació ha començat a la residència Oms-Sant Miquel de Palma, quan es compleixen 3 setmanes exactes de l'administració de...

Les completes de Sant Antoni a Artà, sense públic

Només setze persones han assistit a l'interior de l'església