cultura

S’adjudiquen les tres beques de la Fundació Mallorca Literària

Xesca Gelabert, Mireia Rosa Ferriol i Joan Tomàs Martínez han estat els guanyadors de la convocatòria d'enguany 


Aquest divendres s’ha anunciat l’adjudicació de les tres beques de 2019, de 2.500 euros cadascuna, per a la Gestió i Recerca de Fons Documentals que concedeix la Fundació Mallorca Literària -dels fons documentals Llorenç Villalonga, Casa Rafel Ginard i Blai Bonet-.

La guanyadora de la beca de Gestió i Recerca de Fons Documental Llorenç Villalonga (Hemeroteca Llorenç Villalonga) és Xesca Gelabert, ha informat el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca en un comunicat en el qual ha detallat que s’ha designat suplent a Aránzazu Miró, en una convocatòria a la qual han optat 7 candidatures.

La beca de Gestió i Recerca de Fons Documental Pare Rafel Ginard (Cancioner 2.0. Recerca i catalogació) s’ha adjudicat a Mireia Rosa Ferriol, amb dos suplents Laia Queralt i Maritza Ulloa. Andreu Ramis ha estat designat tutor de la beca, a la qual han optat 7 candidatures.

El guanyador de la Beca 2019 de Gestió i Recerca de Fons documental Blai Bonet (Hemeroteca Blai Bonet) és Joan Tomàs Martínez amb dos suplents Miquel Pascual i Joana Carbonell. Margalida Pons ha estat designada tutora de la beca a la qual s’han presentat un 4 candidatures.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

El documental ‘Què noms, Andreu Vidal?’ s’estrena dilluns a IB3

És el primer documental sobre una de les figures més destacades de la poesia catalana de la segona meitat del...

Tot sobre els Rolling Stones en una exposició a Sant Antoni

Alberto Sánchez-Runde, propietari de la col·lecció, compta amb més de 500 objetes, com una guitarra signada per Ronnie Wood

‘Dins el darrer blau’ de Carme Riera compleix 25 anys

El cineasta Rafael Cortés ja ha adquirit els drets per dur aquest relat al cinema

Editen el primer conte de dimònies

El llibre dona continuitat a la feina feta per l'Assemblea Antipatriarcal de Manacor per a la inclusió de la dona a la festa