societat

S’aixequen les franges horàries per als nins i per a fer esport a totes les Illes

Els infants i els esportistes no professionals podran sortir dels seus domicilis a qualsevol hora sense límit de temps ni de vegades

/EFE.


El Ministeri de Sanitat ha autoritzat l’eliminació des d’aquest dimecres de les limitacions per als desplaçaments dels nins i la pràctica d’activitat física no professional en els territoris que es trobin en la fase 2 del procés de desescalada, com és el cas de les Illes Balears.

D’acord amb la disposició de Sanitat, publicada en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), des d’aquest dimecres els nins que resideixin en zones en fase 2 podran sortir dels seus domicilis a qualsevol hora sense límit de temps ni de vegades.

També queden eliminades ja en aquests municipis les franges horàries per a l’activitat esportiva no professional, que podrà practicar-se quantes vegades al dia es vulgui.

Totes dues autoritzacions s’afegeixen a l’ordre del 16 de maig que estableix les condicions per a la flexibilització de determinades restriccions d’àmbit nacional derivades de l’estat d’alarma, en aplicació de la fase 2 del pla per a la transició cap a una nova normalitat.

El Ministeri de Sanitat també ha modificat diversos aspectes d’aquesta ordre relacionats amb l’accés a les platges, de tal manera que els ajuntaments podran establir limitacions tant d’accés, que en tot cas serà gratuït, com d’aforament a fi d’assegurar que es respecta la distància de, almenys, dos metres entre banyistes.

També podran establir límits en els temps de permanència, així com en l’accés als aparcaments per a controlar l’aforament, que es calcularà tenint en compte que la superfície de platja a ocupar per cada banyista serà d’aproximadament quatre metres quadrats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

10 anys de l’entrada en vigor de l’actual Llei d’Interrupció Volutària de l’Embaràs

Des de l'entrada en vigor de la llei, els avortaments a les Balears s'han reduït un 8%

Les zones d’acampada de Lluc gairebé plenes el primer cap de setmana de reobertura

N'han reduït l'aforament i augmentat les mesures de desinfecció

Cala Domingos Petit no obrirà aquest estiu

L'Ajuntament de Manacor no ha pogut retirar la posidònia que s'hi acumula des del temporal Glòria

Trànsit fluït de vehicles en el primer cap de setmana de juliol a Ses Covetes

Turistes i residents aprofiten les darreres hores de pàrquing gratuït