economia

S’alenteixen les reserves d’habitatges vacacional per la temporada alta

Tant el 2017 com el 2018 varen ser anys molt bons per al lloguer turístic

S%27alenteixen+les+reserves+d%27habitatges+vacacional+per+la+temporada+alta

A l’hora de reservar per visitar el nostre territori, el que més es valora un turista és una casa independent, amb piscina i amb bona connexió a Internet. El sector del lloguer turístic a les Illes diu que, de moment, el ritme de reserves per a l’estiu no s’assembla gens al de l’any passat.

Les reserves d’habitatges vacacionals amb vista a la pròxima temporada alta s’han alentit. Els anys 2017 i 2018 varen ser molt bons per al lloguer turístic i el viatger era més previsor: a diferència d’enguany, les reserves arrencaven entre els mesos de novembre i gener.

Les previsions del sector apunten a una estabilització de l’activitat: la temporada s’ha allargat, diuen, però també s’observa una clara davallada de l’ocupació per aquest estiu.

Aquesta empresa gestiona més de mil propietats a les Illes dedicades al lloguer vacacional. L’any passat, en aquestes alçades del calendari, només tenien un 17% de cases disponibles per a mitjans de juliol. Enguany, en canvi, n’hi ha gairebé el doble. El mercat és, asseguren, de cada vegada més internacional i competitiu i, per això, diuen, els propietaris s’hi han d’adaptar.

El client del lloguer vacacional és, apunten, exigent. Per això, també recomanen més flexibilitat a l’hora d’anunciar la propietat: permetre estades més curtes, reserves immediates i oferir descomptes per a les anticipades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Més de 120.000 passatgers passaran per Son Santjoan demà dissabte

Als aeroports d'Eivissa i de Menorca, en canvi, el dia de més trull serà diumenge

Prensa Ibérica anuncia la compra del grup editorial Zeta

Els dos grups arriben a un acord "després d'una llarga negociació" per a "culminar" l'operació i signat el contracte de compravenda

“La falta d’habitatge condiciona la temporada turística de les Illes Balears”

UGT i CCOO reclamen més habitatge social de cara a la temporada

Els hotels d’interior de Menorca triomfen per Setmana Santa

Els boutique hotels ocupen el 80% dels seus allotjaments, des de dijous fins dilluns que ve