S’allarguen les obres de la carretera de Fornalutx

Els danys són majors del que s'estimà en un primer moment

S%27allarguen+les+obres+de+la+carretera+de+Fornalutx

La carretera de Sóller a Fornalutx no es reobrirà al trànsit fins d’aquí, al manco, tres setmanes. Les obres de reparació s’allargaran més del previst perquè s’ha d’esbucar el tram afectat per fer-lo nou. Per tant, s’anirà definint el termini a mesura que avancin les obres. Està tancada al trànsit des de dimarts per mor de l’esbucament d’un bocí de mur del torrent; I els danys són majors dels que s’estimaren en un primer moment.
total

A més, just per aquest punt hi passen dues canalitzacions; la d’aigua potable de sa Costera i la d’aigües residuals de Fornalutx. Per tant, les feines consisteixen ara a esbucar el tram de carretera sense afectar aquests subministraments. Paral·lelament, s’estan realitzant tasques de neteja del torrent per evitar possibles incidents durant les obres si torna a ploure intensament.

Mentre durin les obres, es reorganitzarà el trànsit per evitar incidents. En un principi es calcula que podria reobrir-se la carretera d’aquí a tres setmanes, però s’anirà definint a mesura que s’hi vagi actuant.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Sa Pobla reivindica Agustí Cladera Gomila, impulsor dels cantadors durant els anys cinquanta

L'amo en Gostí Florit, que era jurat de camp, va conèixer de primera mà la cançó de treball dels marjalers

Les festes de Sant Llorenç de Selva, amb completes però sense teatre a causa de la Covid-19

Dos actors de la companyia Xamo Xamo han hagut ser aïllats per haver estat en contacte amb un cas positiu