societat

Salut crea 3 unitats ‘Kid-Covid’ per controlar els casos i contactes als centres educatius menorquins

Seguint el model de funcionament de les UVAC (unitats volants d'atenció al coronavirus), es dedicaran a donar suport als equips docents

Salut+crea+3+unitats+%26%238216%3BKid-Covid%27+per+controlar+els+casos+i+contactes+als+centres+educatius+menorquins

A Menorca ja s’han analitzat gairebé totes les proves del cribratge fetes a Ciutadella, la zona de l’illa més afectada per la Covid-19 en les darreres setmanes. De 915 proves analitzades, només 1 ha estat positiva. Hi ha una explicació: l’àrea de Salut pensa que, com que el test era voluntari, se’l varen anar a fer les persones més conscienciades. Manquen els resultats d’altres 50 proves més fetes dijous.

Les proves anaven dirigides a ciutadellencs d’entre 14 i 40 anys i a persones dedicades a la cura de fillets i majors a domicili. Més de la meitat, un 63%, s’han fet a dones. Dels participants, només un 12% tenen entre 21 i 25 anys.

A l’illa la situació de la covid és molt més benèvola que a la resta de les Balears, ja que registra una mitjana de dos casos diaris de covid.

En l’àmbit escolar s’han creat tres equips específics per controlar casos i contactes als centres educatius. Seguint el model de funcionament de les UVAC (unitats volants d’atenció al coronavirus), es dedicaran a donar suport als equips docents i seran a Maó, es Mercadal i Ciutadella. Aquest divendres una desena d’alumnes d’infantil de l’escola Sa Graduada de Maó i també la tutora es troben en quarantena per un cas positiu a l’aula.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Neix una web a Menorca per permetre intercanviar objectes que no s’utilitzin als usuaris de les deixalleries

Mitjançant un sistema de punts, els usuaris sumaran punts pels objectes entregats

La UOM obre un nou curs acadèmic a Menorca amb 140 alumnes a tota l’illa

El professor de l'Escola d'Hoteleria de la UIB, Francesc Jordà, fa la conferència inaugural, que enguany és virtual

Concentració en record a Malén Ortíz el dia que compleix 22 anys

La mare de Malén demana la incorporació de la Unitat Central Operativa en la investigació

Controls policials a Manacor per fer complir el confinament perimetral

L’àrea confinada és tot el nucli urbà consolidat de Manacor, les rondes i les urbanitzacions de Son Talent. El polígon industrial queda exclòs, igual que la resta del municipi. El...