societat

Salut ha contractat 688 treballadors des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19

Ha suposat una despesa global de 4,2 milions d'euros

Salut+ha+contractat+688+treballadors+des+de+l%E2%80%99inici+de+la+pand%C3%A8mia+de+la+COVID-19

Els hospitals han fet avui un minut de silenci amb crespons negres per recordar els professionals sanitaris que han mort a Espanya per mor de la Covid-19. /EFE


El Servei de Salut ha contractat 688 treballadors des de l’inici de la pandèmia de la COVID-19 per fer front a la crisi sanitària. “L’objectiu d’aquest increment en la contractació de professionals de la salut —que ha suposat una despesa global de 4,2 milions d’euros— han estat reforçar les plantilles i donar suport a tots els equips que hi fan feina habitualment”, explica la Conselleria de Salut en un comunicat publicat aquest dijous.

En concret, el 82% de les contractacions (565) s’han destinat a l’àmbit hospitalari, el 15,5% (107) a l’atenció primària, el 1,3% (9) al 061 i el 0’1% (7) a l’àmbit del personal de gestió i serveis.

Per categories sanitàries, aquelles en les quals s’ha incrementat més el nombre de contractacions han estat la d’infermeria (263) i la de TCAI (tècnic en cures auxiliars d’infermeria, 231), la suma de les quals ascendeix al 72% del total del personal amb què s’han reforçat les plantilles de professionals sanitaris. Van seguides de les categories de zelador (84), personal mèdic (55), auxiliar administratiu (23), conductor (14), tècnic especialista (11) i d’altres categories diverses (7).

Per gerències, l’Hospital Universitari Son Llàtzer (174), l’Hospital de Manacor (114), l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera (103), l’Àrea de Salut de Menorca (46), la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca (86) i l’Hospital Universitari Son Espases (88).

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’ajuntament de Palma vol ampliar la xarxa d’horts urbans amb 100 parcel·les més

Pedro Puertas, el propietari més veterà, ens explica la seva experiència

Els 193 migrants arribats a Balears quedaran un màxim de 72 hores a un espai del quarter de Son Tous

No els poden retornar a Algèria perquè la frontera continua tancada

Carme Ruscalleda: “L’oliaigua és un monument culinari”

La xef catalana ha clausurat la fira Arrels posant en valor l'herència gastronòmica de cada regió

Armengol envia un missatge “d’ànim” per als veïnats de La Palma

La presidenta del Govern demana que tenguin molta prudència