societat

Salut intervé la residència municipal de Campos i la de l’Hospital de Llevant de Porto Cristo

S'hi han detectat dos brots que afecten 17 usuaris i 4 professionals, tots positius per coronavirus


El brot que s’ha detectat a la residència de Campos, que és de titularitat municipal, afecta 7 residents, que han estat hospitalitzats, i dos treballadors. En aquest cas, el brot el varen detectar arran d’un filtratge programat el passat dia 7 de gener i en el qual un treballador va donar positiu. En aquests moments, a la residència hi ha 15 usuaris, que romanen aïllats dins del centre. En aquesta residència, els usuaris i treballadors varen rebre la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19 el passat 5 de gener i demà rebran la segona dosi els residents sense símptomes de cap altra malaltia i amb una PCR negativa.

En el cas de la residència de l’Hospital de Llevant, que és privada, aquesta és la segona vegada que la Conselleria la intervé. La primera va ser el passat mes de novembre i en aquesta ocasió el brot afecta 10 usuaris, tots ells ingressats a l’hospital, i 2 treballadors. En aquesta residència la primera dosi de la vacuna la varen administrar el dia 7 i està previst que aquest dijous residents i treballadors rebin la segona dosi. La intervenció de les dues residències durarà 20 dies.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Comença la vacunació de les persones majors, d’entre 95 i 112 anys

Més de 2.700 persones de Mallorca estan citades per subministrar-los la dosi, que també poden rebre a ca seva

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Des d'anit els agents augmenten la vigilància, en total a l'arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb...

Els restaurants de Menorca consideren que l’ús dels interiors al 30% és insuficient

Els establiments amb més sort es queixen que l'espai no els dóna per abastir tota la demanda