societat

Salut realitzarà les proves de Covid-19 a 1.900 treballadors de Mercapalma

L'objectiu és detectar la presència i evitar la propagació del coronavirus en unes instal·lacions que són lloc de risc per a un servei i uns empleats essencials

CAIB


La Conselleria de Salut i Consum realitzarà a partir d’aquest divendres proves per detectar el SARSCoV-2 o els anticossos entre els 1.900 professionals que treballen a Mercapalma, la central de proveïment d’aliments i begudes de Mallorca.

L’objectiu és detectar la presència i evitar la propagació del coronavirus entre aquests treballadors en unes instal·lacions que, per les seves característiques -alta afluència de persones, manipulació d’aliments o cambres amb baixes temperatures-, poden suposar un lloc de risc per a un servei i uns empleats essencials.

Concretament, està previst realitzar proves PCR als treballadors que manipulen aliments, als professionals de nova contractació, als quals han viatjat durant l’últim mes a zones amb alta incidència de casos o que conviuen amb persones procedents de zones de risc.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum, l’objectiu principal d’aquests garbellats és transmetre a la població i a les empreses la tranquil·litat i seguretat que la crisi del COVID-19 no està afectant aquest àmbit tan important.

D’aquesta manera, la Conselleria continua amb l’estratègia de cerca activa de casos, com ja s’ha desenvolupat en altres instal·lacions, com les residències per a persones majors i persones amb discapacitat, els centres sanitaris de tota la comunitat i els escorxadors.


Les darreres 24 hores a les Illes: cinc contagis, set curats i cap mort més

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Francina Armengol reclama una ètica comuna i reforçar l’estat de benestar en el lliurament dels premis Ramon Llull

El Govern balear ha lliurat aquest diumenge la seva Medalla d'Or, el màxim guardó que concedeix l'administració autonòmica, a tots...

El Camí de Cavalls tindrà el seu primer tram adaptat per a discapacitats en un any

S'aplanarà el traçat i s'eliminaran les roques del camí que uneix Son Saura del Nord amb ses Salines de Fornells

El pla general d’Alaior preveu el creixement del nucli cap a la zona de Cala en Busquets

A més d'un centre de salut i un centre de dia i geriàtric, es preveu la creació de 13 noves...

Cerquen alternatives al mercat medieval de Cala Rajada

L'Ajuntament treballa amb opcions alternatives com ara una cercavila o alguna actuació musical amb la banda del poble