societat

Salut realitzarà les proves de Covid-19 a 1.900 treballadors de Mercapalma

L'objectiu és detectar la presència i evitar la propagació del coronavirus en unes instal·lacions que són lloc de risc per a un servei i uns empleats essencials

CAIB


La Conselleria de Salut i Consum realitzarà a partir d’aquest divendres proves per detectar el SARSCoV-2 o els anticossos entre els 1.900 professionals que treballen a Mercapalma, la central de proveïment d’aliments i begudes de Mallorca.

L’objectiu és detectar la presència i evitar la propagació del coronavirus entre aquests treballadors en unes instal·lacions que, per les seves característiques -alta afluència de persones, manipulació d’aliments o cambres amb baixes temperatures-, poden suposar un lloc de risc per a un servei i uns empleats essencials.

Concretament, està previst realitzar proves PCR als treballadors que manipulen aliments, als professionals de nova contractació, als quals han viatjat durant l’últim mes a zones amb alta incidència de casos o que conviuen amb persones procedents de zones de risc.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum, l’objectiu principal d’aquests garbellats és transmetre a la població i a les empreses la tranquil·litat i seguretat que la crisi del COVID-19 no està afectant aquest àmbit tan important.

D’aquesta manera, la Conselleria continua amb l’estratègia de cerca activa de casos, com ja s’ha desenvolupat en altres instal·lacions, com les residències per a persones majors i persones amb discapacitat, els centres sanitaris de tota la comunitat i els escorxadors.


Les darreres 24 hores a les Illes: cinc contagis, set curats i cap mort més

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les festes de Sant Llorenç de Selva, amb completes però sense teatre a causa de la Covid-19

Dos actors de la companyia Xamo Xamo han hagut ser aïllats per haver estat en contacte amb un cas positiu

Almanco 6.000 treballadors han estat de baixa per Covid-19

La majoria són contactes estrets que han rebut la baixa de la mútua abans de fer-se les proves per prevenir contagis en l’entorn laboral

El sistema porta a porta provoca un caos en la recollida de fems de Son Serra de Marina

Els residents d'aquests nucli de Santa Margalida són els únics que tenen clau per accedir al punt verd a qualsevol...

Residents d’Esporles sol·liciten la neteja de l’habitatge on es trobaren dos cadàvers

En un escrit dirigit al jutge asseguren que l'olor procedent de l'immoble és insuportable i demanen mesures per assegurar la...