X

Salut reobre de nou els sis quiròfans de Can Misses afectats per mosques i fongs

Des d'aquest dimecres el centre de referència a les Pitiüses assumeix tota l'activitat urgent, començant pels pacients preferents

27/06/2018

Salut reobre de nou els sis quiròfans de Can Misses afectats per mosques i fongs

Després que els darrers tests microbiològics hagin donat negatiu en fongs ambientals, Can Misses ha tornat a reobrir aquest dimecres sis dels vuit quiròfans de l’àrea quirúrgica. Fins divendres ja s’han programat 14 intervencions preferents.

No serà necessari per tant, sempre que no hi hagi canvis, seguir amb els trasllats amb helicòpter a Mallorca, un recorregut que han hagut de fer 13 pacients, la majoria derivats a Son Espases.

A partir de la setmana que ve, l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera reprendrà l’activitat programada amb operacions pels matins i, de forma excepcional, també per les tardes. Asseguren que els professionals faran tots els esforços possibles per recuperar les intervencions desprogramades.

En paral·lel, també s’han segellat els dos quiròfans no afectats ni pels fongs ni per les mosques. Per prevenció, s’hi han pres mostres microbiològiques, el cap de setmana se sabran els resultats i, si són negatius, dilluns seran els dos primers quiròfans en funcionament.

27/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris