X

Salvament Marítim cerca un pare i el seu fill, de 50 i 19 anys, que viatjaven en veler de Cala Galdana a Cala d’Or

S'ha mobilitzat un dispositiu de cerca marítim i aeri pel canal de Menorca. No es pot contactar amb ells des de les 10 hores d'aquest passat diumenge

28/08/2023

Salvament Marítim cerca un pare i el seu fill, de 50 i 19 anys, que viatjaven en veler de Cala Galdana a Cala d’Or

/ Salvament Marítim.

Redacció

Tot i el dispositiu desplegat aquest dilluns damatí, encara no hi ha rastre del pare i el fill que partiren amb un veler de Cala Galdana cap a Cala D’Or. Segons ha informat Salvament Marítim, en el dispositiu desplegat aquest dilluns participen un helicòpter de l’Exèrcit de l’Aire, que ja s’ha retirat, i un Helimar de Salvament Marítim, que seguirà fins al vespre. La cerca, han explicat, es realitza des de l’aire donada l’amplitud de la zona.

El Centre de Salvament Marítim de Palma ha posat en marxa un operatiu, aquest dilluns, per trobar un pare i el seu fill, de 50 i 19 anys, respectivament, i nacionalitat alemanya, que viatjaven a bord d’un veler aquest diumenge des de Cala Galdana, a Menorca, i fins a Cala d’Or, a Mallorca. S’ha mobilitzat un dispositiu de cerca marítim i aeri pel canal de Menorca.

Segons ha informat l’organisme aquest dilluns a través de les xarxes socials, a les 18.30 hores d’ahir van rebre l’avís d’un informant que va comunicar que no podia contactar amb el veler Makan Angin des de les 10.00 hores.

28/08/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris