X

Sánchez anuncia l’aprovació del subsidi per a treballadors de la llar

El president del govern espanyol ha inaugurat el curs polític en un acte al Palau de la Moncloa, en què han participat una cinquantena de ciutadans

05/09/2022

Sánchez anuncia l’aprovació del subsidi per a treballadors de la llar

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que el Consell de Ministres aprovarà aquest dimarts el subsidi per a empleades de la llar, i posarà fi així “a una situació absolutament inacceptable” i complirà també un compromís del seu govern.

Així ho ha fet durant un acte que s’ha celebrat a la Moncloa en el qual els protagonistes han estat els ciutadans i on una treballadora de la llar, Almudena, de Tomelloso (Ciudad Real), ha plantejat al president que les condicions de les treballadores domèstiques han de millorar i que han de tenir més seguretat.

Sánchez ha inaugurat el curs polítics amb un acte en què han participat una cinquantena de ciutadans que han pogut fer-li preguntes i traslladar-li les seves preocupacions i dubtes.

Pedro Sánchez ha defensat la solidesa de l’economia espanyola, la transició ecològica i ha advocat per no caure en els discursos catastrofistes i de desànim en un context de guerra i d’inflació. També ha reivindicat l’autonomia de la gestió política enfront de l’econòmica.

05/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris