X

Sánchez obre la porta que Espanya reconegui l’Estat de Palestina

El president del Govern espanyol ha avisat que si la Unió Europea no s'hi posa d'acord, Espanya "prendrà les seves pròpies decisions"

24/11/2023

Sánchez obre la porta que Espanya reconegui l’Estat de Palestina

El president espanyol, Pedro Sánchez, i el seu homòleg belga, Alexander de Croo, en el pas fronterer de Rafah aquest divendres.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, s’ha mostrat ferm amb la proposta espanyola de reconèixer la sobirania d’un Estat palestí i ha avisat que si la Unió Europea no s’hi posa d’acord, Espanya “prendrà les seves pròpies decisions”.

En el darrer acte de la seva visita a Pròxim Orient juntament amb el primer ministre belga, Alexander de Croo, en el pas fronterer de Rafah, que uneix Egipte amb Gaza i on esperen més de 700 camions d’ajuda humanitària per a poder entrar a la Franja, Sánchez ha reiterat la seva proposta sobre el reconeixement dels dos estats, d’Israel i de Palestina. “Ha arribat el moment per a la comunitat internacional i per a la Unió Europea de reconèixer d’una vegada l’Estat de Palestina. És una cosa que val la pena, que revesteix la suficient importància i que la UE hem de fer de manera conjunta. Però si aquest no és el cas, Espanya prendrà les seves pròpies decisions”, ha afegit.

Notícies relacionades >

24/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT