espanya

Sánchez proposa una nova pròrroga d’un mes de l’estat d’alarma

El president del Govern central assegura que aquesta ha de ser la darrera ampliació

S%C3%A1nchez+proposa+una+nova+pr%C3%B2rroga+d%27un+mes+de+l%27estat+d%27alarma

El Govern central demanarà al Congrés dels Diputats una nova pròrroga de l’estat d’alarma. En aquesta ocasió, l’ampliació seria d’aproximadament un mes. “Ha de ser el darrer estat d’alarma i englobar fins al final de la destacada” ha dit el president Pedro Sánchez.

El president del Govern central ha evitat dir exactament fins a quin dia s’allargaria l’estat d’alarma. Això sí, ha assegurat que es podria anar aixecant per territoris a mesura que arribin al que anomena “nova normalitat“.

Sobre la recuperació del sector turístic, defensa que la recomanació de la Comissió Europea de fer una reobertura gradual de fronteres no es contradiu amb la quarantena obligatòria de 14 dies decretada pel Govern espanyol. Sánchez alerta que la tornada de turistes no s’ha de fer de manera precipitada, perquè Espanya ha de seguir sent una “destinació segura”: “Si donam una passa en fals podríem posar en risc durant molt de temps el crèdit internacional que ens ha costat anys aconseguir”.

El cap de l’Executiu central també ha anunciat una nova línia de crèdits ICO de 20.000 milions d’euros. L’objectiu és donar liquiditat a pimes i autònoms afectats per l’aturada de l’activitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Unides Podem se suma a una iniciativa que reclama regular el lloguer

Continua pressionant al PSOE en plena la negociació de la llei estatal d'Habitatge

El CGPJ rebutja els eixos fonamentals de la llei de la llibertat sexual

Els magistrats no estan d'acord amb la definició de consentiment que es realitza en la redacció i la consideren "innecessària"...

El Congrés ratifica l’acord per a la renovació del Consell d’Administració d’RTVE

El Ple ha triat els sis vocals que li corresponia i ara serà el Senat el que haurà d'aprovar els...