X

Sancionat amb 700 € un taxista per estafar un client durant un recorregut a Palma

El taxi cobrà 15€ al client per un trajecte molt curt, concretament de la carretera de l'Arenal al carrer Llaüt

07/11/2023

Sancionat amb 700 € un taxista per estafar un client durant un recorregut a Palma

Imatge d'arxiu.

Redacció

L’Ajuntament de Palma, a través de l’àrea de Mobilitat, ha obert un expedient sancionador a un taxista per estafar un client durant un recorregut. La multa ascendeix a 700 euros. Segons el Consistori, els fets van ocórrer el passat 8 d’agost, quan una patrulla de la Policia Local va detectar que un taxi havia recollit un client en la carretera de l’Arenal en direcció al carrer Llaüt amb un indicatiu lluminós superior, amb la tarifa 4.

Així mateix, el taxista va cobrar a l’usuari 15 euros per un trajecte molt curt, fet que li ha suposat l’obertura d’un expedient sancionador per falta molt greu de 600 euros i una altra falta lleu per valor de 100 euros. El regidor de Mobilitat i Polígons Industrials, Toni Deudero, ha ressaltat que, durant les reunions mantingudes amb el sector del taxi, aquests professionals “han insistit en la urgència d’eradicar aquests comportaments il·lícits”, els quals, assegura, “l’única cosa que causen és el el descrèdit del sector i dels taxistes”.

Deudero ha reiterat que l’Ajuntament “no permetrà” que s’efectuïn “activitats il·lícites que perjudiquen no només el sector, sinó la imatge de la ciutat”. A més, ha recordat que el sector del taxi està “en procés d’adequació i modernització”, i que una de les prioritats de Cort és augmentar el nombre de taxis als carrers de Palma per evitar-ne l’escassetat, especialment en temporada alta. Sobre aquest tema, ha afegit que, en la convocatòria d’aquest mes per obtenir la llicència de taxista, s’han presentat 325 aspirants.

07/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris