mallorca

Sancionen Correus amb 60.000€ per desatendre una urbanització de Llucmajor

L'empresa estatal va deixar de repartir la correspondència durant un període de 9 mesos en les bústies de Bellavista

Imatge d'arxiu.


La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha sancionat Correus amb 60.000 euros per deixar de repartir la correspondència durant un període de 9 mesos en les bústies de la urbanització de Bellavista, situada al municipi de Llucmajor.

Entre els mesos d’octubre de 2016 i juliol de 2017, l’empresa estatal va deixar de distribuir el correu en les bústies individuals de la urbanització sense comptar amb l’autorització de la CNMC, segons ha informat avui divendres la Comissió en una nota de premsa.

Durant aquest temps, els veïns van haver de recollir la seva correspondència en una oficina física de Correus i Telègrafs.

Aquesta conducta va suposar un incompliment dels principis, requisits i condicions relacionats amb la prestació del servei postal universal.

La CNMC ha recordat que, com a regla general, els enviaments postals ordinaris han de fer-se en la bústia de cadascuna dels habitatges i només en els supòsits contemplats en la normativa poden realitzar-se en instal·lacions diferents al domicili postal, prèvia autorització d’aquesta Comissió.

Amb aquesta resolució es posa fi a la via administrativa, per la qual cosa la Societat Estatal Correus i Telègrafs, S.A. sols podrà interposar contra ella un recurs contenciós administratiu davant l’Audiència Nacional en el termini de 2 mesos a comptar des de l’endemà de la seva notificació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Concentració a Palma per reclamar una sortida sostenible de la crisi sanitària

En un Dia Mundial del Medi Ambient marcat per la COVID-19 l'Aliança per l'Emergència climàtica de Mallorca fa una crida...

Totes les illes, en fase 3 a partir de dilluns

La presidenta Francina Armengol decidirà quant de temps roman l'arxipèlag en aquesta fase

9 platges de Manacor es promocionaran sota el segell ‘covid free’

No tendran gandules ni para-sols i, per tant, no hi haurà superfícies que es puguin infectar.

10 casos més de coronavirus a les Balears (2.215 en total), cap nou mort i 14 persones curades

A dia d’avui, a la comunitat hi ha 225 casos de COVID-19 actius, 4 menys que ahir