X

Sancionen un restaurant de Palma que tenia sis treballadors il·legals

Entre aquests treballadors, hi havia un menor d'edat, que ajudava el seu pare, en situació irregular, a la cuina

28/05/2023

Sancionen un restaurant de Palma que tenia sis treballadors il·legals

Redacció

La Policia Nacional ha sancionat el propietari d’un bar-restaurant del barri de La Soledat, a Palma, que tenia sis treballadors en situació d’il·legalitat.

Segons ha informat la Policia, dimarts passat van procedir a la inspecció d’un restaurant, en haver tingut coneixement previ que el seu propietari, colombià, suposadament estava contractant mà d’obra irregular de manera habitual.

Al voltant de les 18.50 hores, els agents van acudir a l’establiment, en l’interior del qual es trobaven entre 15 i 20 clients, la majoria estrangers, i procediren a identificar el personal que els estava atenent, tant a la barra com a la part posterior habilitada com a cuina. En total, van identificar set treballadors, a part del propietari, dels quals únicament una cambrera estava donada d’alta a la Seguretat Social.

Després, es va poder comprovar que tres, inclòs el propietari, estaven a Espanya en situació irregular i dues més, en període d’estada, és a dir, havien arribat al país com a turistes passant control d’entrada a l’aeroport de Madrid-Barajas i, malgrat no disposar de Targeta de Residència ni Permís de Treball, havien decidit quedar a Espanya i treballar de manera clandestina. Entre aquests treballadors, hi havia un menor d’edat, que estava ajudant el seu pare, en situació irregular, a la cuina en la elaboració d’arepas.

28/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris